Proszę o wycenę:

Jeśli masz listę produktów i wiesz czego szukasz
dodaj poniżej plik w formacie np. pdf, doc, xls lub wypisz produkty.

Lub napisz do nas:

sklep@sanitbuy.pl

Opinie o sanitbuy.pl

 

Piotr Cyrwus

Jestem mile zaskoczony sklepem sanitbuy.pl łazienki w internecie. Kompetentni uśmiechnięci pracownicy zawsze gotowi do pomocy a wiedza o produktach dużo większa niż w tradycyjnym sklepie. Do tego zaskakująco niskie ceny.

Z przyjemnością dokonywałem tu zakupów. Polecam!

W pełni profesjonalna firma, godne podziwu podejście do klienta, bardzo dobry kontakt, zainteresowanie ze strony pracowników, doradztwo przy zakupie, ogólnie same pozytywy polecam wszystkim

mluczak

Certyfikaty i nagrody

Dodaj swoją opinię:

Opinie klientów:

Zachęcamy Państwa również do obejrzenia opinii na nasz temat zamieszczonych na portalach:

Спасибо за сотрудничество. Считаю, что Ваша фирма - одна из лучших в Польше по внимательному отношению к клиентам. с уважением,

S, Czyzewicz

2016-12-17 23:36:35

jestem bardzo zadowolony za zakupów w tej firmie. Bardzo rzetelna i solidna obsługa. Polecam Grzegorz

Grzegorz

2016-11-09 20:44:00

Sfinalizowałem zamówienie! Świetna FIRMA ,profesjonalna obsługa , terminowość realizacji zamówienia, miła obsługa. Kontakt z firmą super,maile z informacjami na każdym etapie zamówienia. POLECAM

Grzegorz Kaczor

2015-12-30 17:37:51

Polecam ten sklep wszystkim. Rzetelna firma i miła obsługa. Jedynie transport przesunął sie o jeden dzień w stosunku do planu.

Anna

2015-12-19 19:56:18

Jestem zachwycona obsługą klienta w tym sklepie, szczerze powiedziawszy jeszcze tak dobrze nie zostałam obsłużona w żadnym sklepie online. Komunikacja przebiega szybko i sprawnie. Z pewnością dokonam zakupów w tym sklepie w przyszłości. Pozdrawiam

Marta Borowska

2015-12-14 15:18:49

I had looked for Omnires products and I find them in Santibuy.pl. Sales office was frendly and they satisfied all my wishes. Shipping was fast and not expensive. Sure I will buy in Santibuy.pl again. Recommend this e-shop.

Matej from Slovenia

2015-10-23 18:21:51

Wszystko w jak najlepszym porządku. 100% rekomendacja.

Ewa S.

2015-09-29 10:33:07

Super sklep, polecam!

Ika

2015-09-28 17:19:16

Profesjonalne podejście do klienta,miła obsługa. dostawa niedroga. Polecam!

jotka95

2015-09-10 15:21:59

Pełen profesjonalizm i duże zaangażowanie i kompetencja pracowników przy realizacji zamówienia. Gorąco polecam.

Leszek

2015-08-21 10:12:28

Muszę przyznać, że zaskoczył mnie czas realizacji. Ile w tym było zasługi firmy sanitbuy nie wiem, ale nie zmienia to faktu, że zamiast czekać 4-6 tygodnie (konkurencja też podawała taki czas realizacji ) na brodzik robiony na zamówienie dostałem go w 2 tygodnie. Polecam

Karol

Our project has been a little more difficult than usual, as we have had to manage the installation of our bathrooms from abroad. The staff at Sanitbuy have been helpful and supportive throughout the whole process. They have offered good advice, and were patient when I was unable to answer emails. In particular, the staff were very flexible and did their best to accommodate our needs when it came to delivery of the products. We will be coming back in the future!

A. Roberts

Dobr de, nikde nemte uveden tel. kontakt pre slovenskch zkaznkov na slovenskej strnke, iba esky alebo anglicky. Take ako sa mem kontaktova?

henrich.turcel

Nie polecam Tragedia ceny zdecydowanie wysokie Obsluga fatalna

kubaryby

Polecam najgoręcej jak potrafię Wspaniała obsługa i superszybka wysyłka. Od teraz będę wiernym klientem:)

burza.kasia

Provozujeme eshop v esku,hledme spoluprci s dodavateli,jak by byla monost a podmnky nabzet vae vrobky,pes n eshop.

z.hluchnik

Świetna obsługa służąca zawsze fachową poradą. Dobre ceny i sprawna, szybka dostawa. Polecam :)

leklerk6

Jeszcze nic nie kupiłem ale mam już b.dobre zdanie o Państawa sklepie.Pozdrawiam cieplutko.

clavinet

Chciałam podziękować serdecznie Pani Katarzynie Wawrzyńskiej za pomoc, cierpliwość -w dokonywanych przeze mnie zakupach Moja obfita korespondencja z Panią Katarzyną W. jest najlepszym dowodem na to,o czym wyżej wspomniałam.Z zakupów jestem zadowolonanie które chybione z mojej winy....Pozdrawiam.Daria Nowak

daria-nowak2

Zdecydowałam się na zakupy w sanitbuy.pl za rekomendacją zaprzyjaźnionej osoby. Transakcja była długa, rozciągnieta w czasie, wymagała wielu konsultacji i uzgodnień. W sklepie znalazłam nie tylko produkty najwyższej jakości, ale przede wszystkim życzliwą i profesjonalną obsługę pracowników, cierpliwie tłumaczących techniczne zawiłości i pomocnych w dokonaniu racjonalnego wyboru. Jakość obsługi klienta często weryfikują reklamacje - w sanitbuy.pl spotkałam się pełnym profesjonalizmem. Szczerze polecam zakupy. Agnieszka Rokita, Kraków.

Aga_rokita

Towar dostępny w ciągu 3 dni. Miła obsługa. Wszystko ok.

li5na

Szybka i rzetelna obsluga Jestem bardzo zadowolony z zakupow dokonanych w Panstwa firmie Jerzy Gornik Jumi Renovatiewerken

jumi.info

bardzo dobra ocena sklepu-fachowa obsługa,terminowość dostaw,dobre ceny konkurencyjne w stossunku do innych Polecam wszystkim ten sklep

osteo

Wszystko w jak najlepszym porządku. Świetny kontakt, bardzo dobra komunikacja.Służąca radą i pomocą Pani Sylwia. Jednym słowem rewelacja.

gppawelec

Potrebovali jsme urcity druh zbozi, ktere jsme nikde jinde nenasli, mile nas pekvapilo vstricne a rychle jednani.

axma

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Sanitbuy. Pomimo mojego niezdecydowania i częstych zmian w zamówieniu,pani Sylwia Hajduk wykazała się anielską cierpliwością i profesjonalizmem, za co jej bardzo dziękuję.Polecam wszystkim ten sklep. Anna Kręcijasz.

sklep

przemiła obsługa, pełen profesjonalizm. Szybki, konkretny, natychmiastowy kontakt mailowy, żadne pytanie nie pozostało bez odpowiedzi. Mam możliwość skonfrontowania z innymi sklepami internetowymi - bez porównania Polecam serdecznie Magda

mfirlik

Gorąco polecam sklep SANITBUY. Współpraca z Panią Sabiną M była wzorowa. Informacja o produktach wyczerpująca, komunikacja znakomita, szybka dostawa. Dziękuję i pozdrawiam.

gocha.kowalska

Bardzo fajny sklep. Zakupy tutaj to czysta przyjemność. To przede wszystkim zasługa rewelacyjnego personelu, no i może atrakcyjnych cen, ale to w drugiej kolejności. Polecam wszystkim

adloop

Polecam sklep. Miła i szybka obsługa. Towar zgodnie z zamówieniem Maciej Grabowski

mgrabowski74

Polecam sklep za miłą obsługę, czas reakcji, szybkość wysyłki, atrakcyjność cen, dobrze zapakowane.

ela.socha

Profesjonalna obsługa, niskie ceny, szybka transakcja, towar wysokiej jakości - to wszystko składa się na pozytywną ocenę sklepu sanitbuy.pl

xlmateuszb

Super udana transakcja, szybka reakcja na zapytania, bezproblemowy kontakt, dokladne informacje dotyczace wyslanego towaru. Przesyłka, jak najbardziej zgodna z opisem i zamowieniem. Konkurencyjne ceny. GORĄCO POLECAM SPRZEDAWCĘ p. Sylwie Hajduk. NAPRAWDĘ WARTO kupowac w Sanitbuy. EwelinaP

loreke.allegro

Przesyłka dobrze zapakowana, towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam zakupy w tym sklepie

kpawel13

Realizacja całego zamówienia przebiegła perfekcyjnie - miła, fachowa obsługa, która również potrafi profesjonalnie doradzić, konkurencyjne ceny. Podczas całości realizacji miałem kontakt z osobą prowadzącą zamówienie, która na bieżąco informowała mnie o jego statusie. Sklep może być wzorem do naśladowania dla innych sklepów internetowych. Jak tylko będę coś potrzebował kupić, to zdecydowanie wrócę do Sanitbuy POLECAM

marcin.pasik

Konkurencyjne ceny, błyskawiczny kontakt, świetna obsługa. Polecam

klehr

Polecam

krzychuzzz

Przesyłka dobrze zapakowana, towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam zakupy w tym sklepie.

dermich

To już mój kolejny zakup w tym sklepie i jak poprzednio cała transakcja bez zarzutu. Szeroki wybór, przystępne ceny, miła obsługa, szybki czas realizacji.

blecyr

Łatwy kontakt ze sprzedawcą. Szybko odpisują po złożeniu zamówienia. Szybka dostawa, dobrze zabezpieczona. Polecam ten sklep

wojka33

Bardzo miły sklep. Zakupy przebiegają bardzo bezproblematycznie. Z przyjemnością i udanym efektem zakupiłem to co chciałem. Polecam zakupy w sklepie sanitbuy.pl Grzegorz

Gregor133

Polecam sklep za miłą obsługę, czas reakcji, szybkość wysyłki, możliwość ustalenia najlepszych rozwiązań... A na zakończenie Wesołych Świąt

kmhawrusik

Polecam, fachowa i miła obsługa,bardzo dobry kontakt, atrakcyjne ceny.

pisr

pelen profesjonalizm, fajna, szeroka oferta, wysylka w terminie

artkob78

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona poziomem obsługi klienta podczas realizacji naszego kompleksowego zamówienia w sklepie sanitbuy.pl. Pani Sylwia jest na mojej liście profesjonalnych sprzedawców z którymi miałam do czynienia podczas urządzania mieszkania. Można powiedzieć w skrócie: - umiejętność nawiązywania relacji z klientem (a co się z tym wiąże - nienachalność) - fachowe doradztwo - błyskawiczne odpowiedzi na maile - uprzejmość czyli jednym słowem Pełen Profesjonalizm. Co zaś sie tyczy samego sklepu to posiada on bogaty asortyment i konkurencyjne ceny dlatego też gorąco polecam zakupy w sanitby.pl

monika.maz

Pani Sylwia Hajduk - mistrzostwo świata - tylko pozazdrościć takiego pracownika... K.K NCK

h3377-te

Moge tylko polecic Sanitbuy Pracownicy bardzo nam pomogli w organizacji wyposazenia naszych lazienek w Monachium, fantastyczne produkty za bardzo przystepne ceny. Dziekuje calemu zespolowi Beata Teutsch

post

Polecam sklep, obsługa na najwyższym poziomie, można liczyć na doradztwo , ceny niskie, szybka wysyłka. Pozdrawiam cały zespół Sanitbuy.pl

karolina300

Miła i kompetentna obsługa.Towar w terminie.Polecam tą firmę.

kpindel

Szczerze polecam Udane zakupy, super kontakt, niskie ceny

aneta

Polecam w 100 Bardzo dobry kontakt, szybkie dostawy a towar zgodny z opisem, nie uszkodzony itp. Jak dla mnie to jedyny sklep z odbiorem osobistym w Krakowie z którego korzystam.

mweiner42

Szczerze polecam. Miałam mieszane uczucia co do zakupów przez internet.Postanowiłam jednak spróbować, zachęcona opiniami innych klientów. I muszę przyznać,że jestem bardzo zadowolona ze wszystkiego. Jakość obsługi przez Panią Sylwię- doskonała.Jeżeli pojawiały się jakieś problemy( co jest nieuniknione przy bardzo dużym zamówieniu), to natychmiast były rozwiązywane. Pełny profesjonalizm i super ceny składają się na przyjemność kupowania.Pani Sylwia była i jest bardzo pomocna i niezwykle uprzejma.Przy każdorazowym kontakcie miałam poczucie, ogromnego szacunku do klienta.Pozdrawiam wszystkich pracowników sklepu.

salewska.aneta

Polecam współpracę z ta firmą. Duzy wybor produktów, mila, fachowa i szybka obsluga.

mzemla

Dobre ceny, fachowa i konkretna obsługa, po prostu udane zakupy - POLECAM pozdrowienia dla pana Marka Mylaka

marcykpolo

Bardzo pozytywnie oceniam współpracę z firmą. Profesjonalizm oraz (co dzisiaj rzadkie)życzliwość. Ceny oczywiście rewelacyjne. Polecam zakupy w sanitbuy.pl, jestem bardzo zadowolonym klientem :)

wojciech_m

atrakcyjne ceny, duzy wybor, świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia. gorąco polecam

sikoraseb

Bardzo atrakcyjne ceny, szeroki asortyment oraz fachowa obsługa to wszystko znalazłem w Sanitbuy. Gorąco polecam

sowa.janusz

Obsługa fachowa.Towar otrzymałam szybko,zgodnie z zamówieniem.Bardzo profesjonalnie zapakowany.Polecam

lidia.raubo

Bardzo mila i szybka obsluga.Duzy pozytyw dla pani Aliny.Polecam.

FREY013

Trudno jest kupować produkty, których się nigdy nie widziało. Jako laik w tej dziedzinie szukałam sklepu, który szybko zrealizuję moje marzenia, będzie mi doradzał oraz szybko dostarczy towar. Towar dla innych sklepów nieosiągalny dla sanitbuy.pl zawsze był do załatwienia. Szybko, tanio, profesjonalnie. Pracownicy pogodni, lubiący swoją pracę, mający cierpliwość do marudzących kupujących. Brawo, super...Z całą odpowiedzialnością polecam ten sklep Pani Alino, dziękuję Pani oraz wszystkim, którzy byli mi pomocni. Iwona A.Wiśniewska

iwona_awis

Dobre ceny, fachowa i miła obsługa, po prostu udane zakupy - POLECAM

m.figula

Rewelacyjna szybkość dostawy tym bardziej doceniona, że towar (wylewka nad wannę) był pilnie potrzebny do zakończenia remontu łazienki. Miła i fachowa obsługa. Polecam sklep.

ahodakowski

sam proces zakupów bez zastrzeżeń, rzeczywiście ceny atrakcyjne (stąd moja decyzja o wyborze Sanitbuy)ale niestety od chwili dokonania wpłaty było już coraz gorzej. Termin realizacji nie został dotrzymany (dostawa dopiero po 13 dniach od wpłaty a ilośc wykonanych z mojej strony telefonów ponaglających i maili niewyobrażalna proces uzyskania faktury (co we wszystkich sklepach internetowych to standard) tu miał miejsce dopiero po moich pisemnych ponagleniach... Odpowiedź Czasami, mimo dokładanych starań coś nie wyjdzie...W tym wypadku zamówiony towar przyszedł uszkodzony i na następny czekaliśmy kolejne 10 dni. Niestety nie dało się tego przyspieszyć. Faktura wystawiona była 7 dni po ostatecznym wydaniu towaru. To błąd osoby obsługującej, która powinna zrobić to wcześniej. Dla usprawiedliwienia dodam, że dla przyspieszenia dostawy towar wysłany był do Pani z odległego magazynu, stąd termin wystawienia faktury przedłużył się gdyż czekaliśmy na fakturę zakupową. Za wynikłe problemy przepraszamy.

kingac

Polecam zakupy w sanitbuy.pl, miła, kompetentna obsługa, niskie ceny, krótki czas realizacji.

dmb00

Polecam sklep Kupuje od 2 lat. Zero problemow. Szczegolne pozdrowienia dla pana Marka Mylaka

perfidia8

Polecam zakupy w sanitbuy. Nieoceniona pomoc Pani Alinki - wielkie dzieki fajne ceny, zakupy tutaj to przyjemność.

agladysz

Polecam sklep miło , tanio ,szybko.Dziękuję Pani Sylwii za szybki i konkretny kontakt.Polecam

lisieckielektryk

Zrobiłam kolejne zakupy w sklepie sanitbuy.pl.wróciłam do Pani Sylwii i się nie zawiodłam.Konkurencyjne ceny,fachowa i cierpliwa pomoc.Polecam

karolinazurt

wszystko ok. dziekuje Pani Sylwi za pomoc w doborze i tak miła obsługę oraz cierpliwosc :D GORACO POLECAM.

agi-88

Nędza, żadnego szczegółowego opisu,wymiarów przy oferowanych bateriach, kupowanie kota w worku.. Odpowiedź Droga Pani/Panie, w naszej ofercie są dziesiątki tysięcy produktów - na stronie wpisanych jest ponad 15 tyś. Faktycznie, nie wszystkie one są dokładnie opisane. W informacji o sklepie piszemy jednak, że nie jesteśmy typowym sklepem internetowym, gdzie bezimiennie dokonuje się zakupów. Staramy się nawiązać kontakt z każdym klientem, pomagając w doborze produktów i odpowiadając na pojawiające się pytania czy wątpliwości. Wystarczy wysłać do nas maila z pytaniem a z pewnością pracownik sklepu dośle wszystkie brakujące informacje.

jaole

Som milo prekvapena velkym vyberom a nizkou cenou pruduktov. Tovar bol doruceny v poriadku a rychlo. Urcite budem sanitbuy.sk odporucat znamym.

bgirl2000

Nakupovanie cez obchod Sunitbuy bolo plne bezproblmov. Objednala som si niekoko veci a aj ke som prirtala dopravu stle ma to vylo lacnejie, dokonca aj zavu sme dostali. Vetko prilo dobre zabalen a k nm domov. Skutone mem len doporui.

australka

Polecam wszystkim serdecznie, swietny kontakt i fachowe doradztwo( tutaj ukłon w strone p.Mylaka )terminowe dostawy i ceny bardzo konkurencyjne

dtomec

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa,ceny bardzo korzystne, świetna komunikacja. Dziękuję.

joapaw

Wszystko poszło sprawnie, kontakt ze sklepem dobry, transport bez zarzutu.

pmozdzierz

V Sanitbuy som nakupoval pred pr mesiacmi, kedy ete na Slovensku nepsobil a as na vybavenie mojich poiadaviek a hlavne cena boli podstatne lepie ako v obchodoch u ns, ktor mi garantovali najlepie ceny, pritom tovar som musel odobra v 200 km vzdialenom Krakove. DPH je v Posku vyia, ne na Slovensku Ilo o identick tovar.

jaroslav.kuca

Nakupovala som cez sanitbuy od batri cez umvadl, toaletu, bidet ... skoro cel kpelu a som velmi spokojn. Vybavenie objednvky a hlavne ceny boli bezkonkurenn. Objednvala som ete z Polska, ete nemali strnku ale teraz je to super e s aj na SK. Mem len odpora

zuzana.bartkova.sk

wszystko jak trzeba - wg zamówienia, na czas, za dobre pieniądze, miło i kompetentnie. Polecam.

adres.znany.sklepowi

Obsluga na najwyzszym poziomie - fachowosc, otwartosc, profesjonalizm. Szczegolne podziekowania dla Pani Sylwii - za przemila i fachowa obsluge.

myslak.ewa

W sklepie internetowym zakupiłam kompletne wyposażenie do łazienki i wc oraz grzejniki do całego mieszkania. Jestem bardzo zadowolona.Profesjonalizm i komunikatywność p.Sylwi Hajduk - sprawiają, że zakupy sa czystą przyjemnością. Elżbieta Wojciechowska

elzbieta.wojciechowska

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie i zgodnie z terminami podanymi na początku zawierania transakcji. Niezmiernie dziękuję Pani Sylwii za pomoc w doborze sanitariatów i pozdrawiam całą ekipę firmy Saniwell.

tomex.kochanowski

Świetny sklep. Przemiła obsługa. Pani Agnieszka niezastąpiona. Błyskawiczna realizacja. Serdecznie polecam wszystkim

grzegorz.sek

Jestem architektem i przy większości realizacji, które robię dla moich kientów korzystam z usług firmy Sanitbuy. Dobre, konkurencyjne ceny i dostępność większości produktów oraz terminowe realizacje zamówień pozwalają mi szczerze polecać sklep. Szczególnie cenie sobie współpracę z Panią Agnieszką Ochocką - zawsze mogę liczyć na jej szybką i fachową pomoc. Polecam :-)

anna.koltys

Wszystkim bardzo polecam sklep internetowy Sanitbuy. Profesjonalna obsługa, znakomity kontakt ze sprzedawcą (p. Sylwia Hajduk jest rewelacyjna), fachowe doradztwo, bogaty asortyment. Zakupy zrobiłam po raz kolejny i się nie zawiodłam.

parafina

Polecam...miła i cierpliwa obsługa :) Ceny konkurencyjne.

ewam1

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie i mogę go wszystkim polecić.

edytaostrowska67

Soldny vber tovaru, vborn komunikcia a taktie aj doprava na Slovensko bez akchkovek problmov

z.bibova

Dołączam również do grona zadowolonych klientów.

wysokinska.monika

Sanitbuy a w nim ... Pani Alina Lepiej trafić chyba nie mogłam :) Polecam ten sklep ze względu na ofertę cenową i asortymentową oraz stosunek do klienta.

jolanta.fierek

Polecam Towar po przyjaznych cenach, dostawa w ustalonym terminie, obsługa zyczliwa i pomocna. BG

bgumow

Wszystko sprawnie i o czasie. Polecam

mariuszb230

Ponowny udany zakup w sklepie. Umywalka Kerasan Inka wygląda w łazience rewelacyjnie. Polecam umywalkę jak ktoś chce mieć niebanalną. A Sanitbuy polecam każdemu )

acwik

Super sklep Polecam wszystkim kupującym, bardzoo miła obsługa, znająca się na rzeczy.. do tego szybkość transakcji dająca klientowi pełną satysfakcję Jeszcze raz gorąco polecam

giernal

Wszystkim polecam ten sklep niezwykle profesjonalna i rzetelna obsługa. Szczególne podziękowania za pełną fachowość dla Pani Sylwii Hajduk - jak widzę z wcześniejszych opisów nie tylko ja ją doceniam) Szybki czas realizacji, świetny kontakt z klientem, bogaty asortyment, atrakcyje ceny.

parafina

Świetna i bardzo miła obsługa (wspaniała p. Hajduk :-)), błyskawiczna realizacja zamówienia - wszystkim bardzo polecam - wzorowy e-sklep

piotrp66

W sanitbuy.pl dokonałam kilkakrotnie większych zamówień. Bardzo dobra szybka obsługa (polecam zwłaszcza P. Sylwię Hajduk), elastyczność i kontrola realizacji zamówienia. Troszkę gorzej jest z czasem oczekiwania na produkty na zamówienie, który niestety raz czy dwa był dłuższy niż obiecano. Mimo wszystko bardzo polecam.

martatomiczek

Bardzo dobry kontakt, zamówienia składane bez zbędnych formalności. Wszystkie towary zgodne z zamówieniem, w terminie. Polecam

macmad75

Polecam Super obsluga. Milo, kompetentnie, elastycznie. Podziekowania szczegolnie dla Pani Agnieszki

zorska

Bardzo dobry sklep. Polecam Kompetentna obsługa. Miły kontakt. Szybka dostawa.

grzegorz.sek

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Przy odbiorze paczki bardzo miłe zaskoczenie, pierwszy raz odebrałem paczke tak profesjonalnie zapakowaną. Pomimo, że oryginalne opakowanie w zupełnosci zabezpieczało przesyłke to pomimo to obłozone zostało płytkami styropiany dla pewności, że firma kurierska niczego nie uszkodzi. BRAWO.

Maciek.dudus

Prosto,szybko bez zbednych komplikacji,jednym slowem super serwis. Polecam

wlodimc

MIŁY KONTAKT, SZYBKA OBSŁUGA, SZYBKA WYSYŁKA...... \\\\\\-.,_,.-\\\\\\-. M-E-G-A___P-O-Z-Y-T-Y-W .-\\\\\\ -. _,.-\\\\\\-.,_ Profesjonalnie, błyskawicznie,miło i sympatycznie Czysta przyjemność Dziękuję,serdecznie oraz pozdrawiam Panią Sylwię HAJDUK, KTÓRA NAM BARDZO POMOGŁA DZIĘKI WIELKIE

aneta.kostowska_nowicka

Jestem wciąż pod wrażeniem niezwykłego profesjonalizmu Pani Agnieszki Ochockiej, która pomogła mi dokonać dużych zakupów w SANITBUY. Wszystko, czego potrzebowałam do łazienki zostało dostarczone w bardzo atrakcyjnych cenach. W przypadku jakichkolwiek problemów Pani Agnieszka wykazała się wielką empatią i troską o klienta. Firma utrzymuje stały kontakt z klientem. Przy tym wszyscy są niezwykle życzliwi i sympatyczni.To dla mnie wzór sklepu internetowego, który szczerze polecam każdemu Z pełnym zaufaniem można realizować każde zamówienie Pozdrawiam wszystkich i gratuluję takiej jakości świadczonych usług

conella63

Bardzo miła i fachowa pomoc sprzedawcy, świetny kontakt - zarówno mailowy jak i telefoniczny, jednym słowem - sklep wart polecenia.

75dominika

Sklep godny polecenia -zrealizowałem kilka zamówień. Bardzo miła, profesjonalna i terminowa obsługa(pani Sylwia). Atrakcyjne ceny zakupionych towarów. Dostawa towarów pod wskazany adres po wcześniejszym umówieniu. POLECAM.

eljotkra

wszytsko okej, ceny tez bardzo dobre. AN

a

Polecam wszystkim, którzy cenią sobie profesjonalizmObsługa w sklepie jest na najwyższym poziomie Umywalka, którą kupiłam dostaczona została w stanie nienaruszonym, solidnie zapakowana.Świetny sklepPOLECAM

abiedrzycka

Sklep poleciła mi koleżanka, która wcześniej robiła generalny remont mieszkania. Nigdy dotąd nie robiłam zakupów w internecie i nie ukrywam, że miałam pewne obawy. Przekonały mnie spore różnice cenowe. Muszę pochwalić fachowe doradztwo, bardzo dobry kontakt z klientem, realizację zamówienia w uzgodnionym terminie. Pełen profesjonalizm. Polecam

dianahz

Polecam zakupy w tym sklepie.Dobre doradztwo,miła obsługa,dobry kontakt ze sklepem,szybka dostawa.

anitakieres

REWELACJA po raz pierwszy dokonalam zakupow w sklepie internetowzm do lazienki i jestem z nich zadowolona. Obsluga mila, grzeczna, szybkie odpowiedzi na kazde pytanie (pani Sylwia) i przede wszystkim nizsze ceny. Polecam

mrafalska

Wszystko jak najlepiej i najdokładniej przeprowadzone. Miła uśmiechnięta obsługa i duża wiedza o oferowanych produktach. serdecznie polecam ten sklep:)

krzysztofposnik

jestem bardzo zadowolona,że podczas poszukiwań znalazłam sklep internetowy sanitbuy. bardzo ważna rzecz dla mnie to kontakt,który w tym przypadku jest rzetelny i szybki,podobnie jak wysyłka. Sanitbuy to przyjemność robienia zakupów ,polecam wszystkim ,jeszcze raz wielkie podziękowania dla Pani Aliny. M.Kwiecień

magdakwiecien1

Polecam wszystkim zakupy w Sanitbuy. Miła, fachowa i bardzo pomocna obsługa. Kupiłam tu całość wyposażenia do trzech łazienek - ceramiką sanitarną i baterie - większość produktów na zamówienie. Byłam dokładnie informowana o postępach realizacji zamówienia, dostawy w uzgodnionych terminach. Pełen profesjonalizm.

am.jurkowska

Rzetelny kontakt z klientem, bardzo mila obsluga, polecam w 100.

angel__24

Świetny sklep,świetna obsługa podziękowania dla P.Aliny Stoch, błyskawiczna wysyłka, pełen profesjonalizm,a towar dostałem 25 taniej niż w innych sklepach internetowych, to nie koniec zakupów w sanitbuy.pl POLECAM wielkie dzięki :)

adam.kacprzak

Fachowo,szybko, bez problemowo od poczatku do konca, mila obsluga. Szczegolne podziekowania dla Pani Aliny.Polecam zakupy w Sanitbuy.pl

kabeata

Fachowo, miło i konkretnie w 100 polecam. Przesyłka szybka i dobrze zapakowana. Personel bardzo sympatyczny. Pozdrowienia .

fryderyk_d

Swietny sklep. Kontakt,obsluga i przesylka bardzo dobra.AAA jakie ceny.

bawlik

Świetna obsługa.Bardzo miły głos Pani Anny Deptuch.Szybka i bezproblemowa dostawa. Sama przyjemność.

tomasz.musial

Sklep rewelacja Kontakt nie tylko internetowy, ale też można i osobiście porozmawiać z pracownikami na temat wyposażenia łazienkowego. 160km warto przejechać aby dokonać tam zakupów. Polecam, a szczególnie polecam ceny ) Andrzej

acwik

Super kontakt ,szybka realizacja zamówienia jednym słowem godny polecenia sprzedawca.

cecylia.kulej

Towar doskonale zapakowany na czas podróży.Trzeba trochę poczekać na dostawę,ale warto było( sporo pieniążków zostało w kieszeni)Polecam pracowników sklepu.

danusiakepa60

POLECAM, POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM WSPANIAŁA , PROFESJONALNA, ŻYCZLIWA OBSŁUGA B.DOBRE CENY BEZSTRESOWO-O CO W TEJ BRANŻY NIEŁATWO.(p.DOROTKO:WIELKIE DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM :-))

sagitario

bardzo dobra obsluga, szerokiu aortyment, terminowosc. Godne polecenia

jchel

Po dodaniu opinii sklep zareagował bardzo szybko. Usłyszałam wiele wyjaśnień. Handlowiec porusza niebo i ziemię żeby po Polsce zebrać zamówiony asortyment. Bardzo się starają wyprostować sytuację. Doceniam to dlatego piszę drugą opinię. Zabrakło informacji w zeszłym tygodniu. Mimo wszystko kolejne zakupy zrobię w tym sklepie.

odcienbieli

Bardzo miła obsługa ale niekompetentna. Od chwili wpłacenia dwóch zaliczek, obsługą zamówień zredukowała się do zera. 10 dni temu dostałam informację że za około tydzień dostanę zamówienie. Nie dostałam ani zamówienia, ani maila. Brak odpowiedzi na moje ostatnie pytanie kiedy. Dzisiaj zadzwoniłam dopytując kiedy zostanie zrealizowane zamówienie ale nikt nic nie wie. Osoba obsługująca na urlopie, właściciel na szkoleniu, a w biurze mila Pani, chcąca pomóc, ale nie mogła zlokalizować zamówienia. Czeski film. Nie mam armatury, nie mogę odzyskać zaliczek, mogę pograć w karty z wykonawcą przed pustą łazienką. Zakupy dla ludzi o mocnych nerwach, albo z duża ilością wolnego czasu. Zapowiadało się dobrze, nawet bardzo dobrze. Ale zapowiedzi to nie wszystko. Szkoda

odcienbieli

Sklep kopleksowo zrealizował moje zamówienie, towar dobrze zabezpieczony do transportu, dostawa według życzenia. Opieka Pani Agnieszki Ochockiej przemiła. obsługa profesjonala cierpliwa. Dobre ceny. Polecam usługi tego sklepu.

ania.m6

Dokonując wyboru konkretnego produktu zwykle akceptujemy już jego jakość. Pozostaje zatem do wyboru miejsce jego zakupu. Firma Sanitbuy jest w tym względzie ze wszech miar godna polecenia, a profesjonalizm, możliwość negocjowania cen, rzetelność, szybkość dostawy - to najważniejsze cechy ją wyróżniające.

jedrus144

Świetna komunikacja mailowa i telefoniczna ,wszystko sprawnie i bez zastrzeżeń Otrzymałam odpowiedź na każde pytanie a zadawałam ich dużo. Wyposażyłam całą łazienkę i mam zamiar w tym sklepie dokonać zakupów także do łazienki dziecka. Dziękuję Pani Sylwii za całą okazaną sympatię i profesjonalizm. Polecam wszystkim ten sklep

karolinazurt

Korzystaliśmy z usług firmy Saniwell przy urządzaniu łazienek i kuchni w domu. Gorąco polecamy, sympatyczna współpraca, profesjonalizm, życzliwość, terminowość. Czego trzeba więcej. Mamy doświadczenia z innymi firmami. TĘ WYJĄTKOWĄ polecamy szczególnie. A Pani Agnieszka Ochocka przeurocza i warta wszystkie pieniądze. Pozdrawiamy Anna

micyk

Polecam Sklep Sanitbuy.pl Towary zgodne z zamówieniem, w oryginalnych opakowaniach, kupowałem produkty z Koła, Grohe i baterie z Omniresa odbierałem wszystko w biurze na Zakopiańskiej 58, dosyć szybko były dostępne bo na 2 dzień od złożenia zamówienia. Pozdrawiam ekipę SaniWella

wojtowiczdan

W ostatnim czasie zakupiłem tu kilka artykułow do mojej łazienki, Jestem bardzo mile zaskoczony fachowościa obsługi co w dzisiejszych czasach niestety nie jest norma. Polecam wszystkim ten sklep

turcyn007

witam transakcja przebiegla sprawnie i bez zarzutów, bardzo dziekuje pani Agnieszce Ochockiej za pomoc w udzielaniu informacji Polecam ten sklep pozdrawiam

ewelina.glapa

Bardzo solidna firma. Bezproblemowa wspolpraca. Szybki kontakt i dostawa no i oczywiscie bardzo atrakcyjne ceny. Ogolnie wystawiam ocene 5 i polecam goraco

chmura.w

Jestem rozczarowany, że niemogłem zakupić towaru zgodnie z warunkami jakie są oferowane na stronie internetowej sklepu W przeglądarce dotyczącej porównywania cen NOKAUT podawana jest informacja, że przy zakupie deski sedesowej PRESIDENT nr kat. 98-0017 przesyłka jest bezpłatna - sklep oferuje darmową przesyłkę. Podobnie jest na stronie sklepy przy opcji kończącej zakupy, gdzie przy zaznaczeniu przesyłki kurierskiej pojawia sie wartość tylko samej deski i zapis: Razem (bez kosztów przesyłki) 98 zł. Lecz już przy próbie finalizowania zakupu - kontakt telefoniczny - okazuje się że należy jednak uiścić opłatę za przesyłkę. Jest to trochę nabijanie klienta w ... Pozdrawiam Sławek S. Witam. Nieporozumienie jest wynikiem błędnej informacji, którą zamieściła porównywarka Nokaut na swojej stronie - bez naszej wiedzy. Błąd już zgłosiliśmy i mam nadzieję, że szybko zostanie usunięty. Na naszej stronie, jak Pan zauważył i podał Pan to w powyższej opinii, jest informacja, że cena jest bez kosztów wysyłki. Z poważaniem Administrator sklepu

sidsla

Bardzo profesjonalna obsługa,wykazująca zainteresowanie klientem i chętna do pomocy. Znalezienie produktu nieoferowanego na stronie nie stanowi problemu. Szybka przesyłka w dogodnym terminie. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

kowalska.dominika

Sprawnie zrealizowano moje zamówienie począwszy od szybkiego przygotowania oferty, na czym mi zależało. Bardzo dobrze oceniam kontakt ze sklepem i kompetencje pracowników. Koszty wysyłki udało się znacznie ograniczyć przez możliwość odbioru ceramiki do łazienki w moim miejscu zamieszkania. Zdecydowanie polecam

rychor777

Świetna obsługa, dostawa lepiej niż błyskawiczna, towar praktycznie każdy dostępny mimo, ze nie ma go w standardowym asortymencie.. gorąco polecam Karolina

k.piech

To już druga rzecz zamówiona przeze mnie w sklepie Saniwell. Wszystko odbyło się fachowo i bez zastrzeżeń. Polecam

milosz.pietrzyk

Miła, fachowa obsługa, proaktywnie nastawiona do klienta. W ciągu dwóch dni sprowadzono mi kabinę z Warszawy. Polecam,

rekord90

Polecam wszystkim którzy urzadzaja mieszkanie. Profesjonalni i kompetentni pracownicy, produkty zgodnie z zamówieniem. Sczerze polecam.

piotrekburas

Zamówiłam dość dużo rzeczy. Sklep sprowadził dla mnie towar nie będący w stałej ofercie sklepu. Kontakt świetny, dostawa w umówionym terminie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sanitbuy.pl Dziękuję

swaczynaa

bardzo miła i konkretna obsługa - gorąco polecam

dariusz.zych

POLECAM SKLEP sanitbuy.pl.ROBIENIE ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE TO PRZYJEMNOŚĆ.OBSŁUGA MIŁA I ZAWSZE GOTOWA DO POMOCY.SZCZERZE POLECAM. BEATA

beata.l.14

Profesjonalny kontakt z klientem ,szybki czas realizacji zamówienia. Podziękowania dla pani Agnieszki za bardzo miłą obsługę. Polecam

korneliaherberg

Serdecznie dziękuję p.Dorocie Świątkowskiej za wyczerpujące odpowiedzi na dodatkowe pytania, które zawsze nurtują przy zakupach a odległość. Wszystko przebiegło sprawnie, towar super i to za przyzwoite pieniądze. Wzorowa transakcja Pozdrawiam Załogę...i do następnego...

gorskaba

bardzo miła obsługa - dziękuję

a.sklodowska

świetny towar, super kontakt ze sklepem i najważniejsze super cenaTowar był bardzo dobrze zapakowany.POlecam

lizunka

Bardzo miły,profesjonalny i zaangażowany personel, a w szczególności pani Sylwia Hajduk. Paczka była świetnie zabezpieczona. Przy urządzaniu kolejnej łazienki z pewnością zgłoszę się do sanitbuy.pl. Polecam

elzm

Po raz drugi dokonałam zakupu w tym sklepie i mogę polecić go innym, towar pierwsza klasa, szybka przesyłka.Podziękowania dla pani Sylwii za miłą obsługę.

misie1968

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupów w sanitbuy. Świetna obsługa, dobre ceny i szybki czas realizacji.Polecamy

zhpuadam

dołączam się do słów Pana Piotra Cywrus polecam sklep Sanitbuy, pełen profesjonalizm i uczciwosć Pozdrawiam

monikawaba

Znakomita , profesjonalna obsługa. Naprawdę bardzo miły i rzeczowy kontakt.Nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do przesyłki i samego towaru. Gorąco pozdrawim Panie - Alinę Stoch i Annę Pająk

mmmadej

Doswiadczenie jak najbardziej pozytywne. W Sanitbuy kupilismy wyposazenie calej lazienki. Szczegolnie dziekujemy Pani Alinie Stoch za owocna wspolprace. Zdecydowanie polecamy zakupy w Sanitbuy.pl.

ewakamysz

Wszystko w porządku, towar bez zastrzeżeń, realizacji transakcji również, polecam.

wojciech

Po raz pierwszy dokonałam zakupu w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona Duży wybór produktów, świetna obsługa, dostawa w terminie i paczka dobrze zabezpieczona. Zdecydowanie polecam wszystkim

a.rogowska

Wspaniała obsługa PROFESJONALNIE Gorąco polecam )

kuba463

Jestem bardzo zadowolony z usług Sanitbuy. Rzetelna informacja i szybki kontakt, polecam Sylwia Hajduk

krzysiu5

Bardzo dobry sklep Szybka wysylka oraz przemila obsluga

martinkar

Kupiłem po raz pierwszy w tym sklepie i jestem bardzo mile zaskoczony profesjonalnym podejściem do klienta. Realizacja zamówienie bardzo szybka, w piątek zamówiłem w poniedziałek paczka byłya na miejscu. Bardzo dobra informacja o przebiegu zamówienia i jego realizacji. Polecam

bok

Swietny sklep. Kontakt i usluga bardzo dobra.

skrzewski

Zdecydowanie polecam. Profesjonalna/rzeczowa obsługa, świetny kontakt, rewelacyjne ceny, terminowa dostawa.

stefico

Polecam, polecam Szybka realizacja, towar dobrze zapakowany, kontakt mailowy bardzo dobry. Dzięki Sanibuy

cranberrs

Gorąco polecam. Szybka dostawa, świetny kontakt.

justek

Wzór dobrego sklepu internetowegoPolecam

leominor1

Świetna obsługa, szybki kontakt mailowy(p.Marek Mylak). Najkrótsze terminy oczekiwania, niskie ceny. Sprowadzą towar, którego nawet nie ma w ofercie(płytki RAKO z Czech) i to w krótszym czasie oczekiwania niż inne sklepy na stałe współpracujące z tą firmą...

kasia

Świetny sklep W zasadzie to mogę tylko pisać i pisać jacy są zwyczajnie profesjonalni...ale kilka przykładów: 1. Dobre ceny, zdecydowanie niższe niż np. w dużych miastach... 2. Pomoc przy doborze - czytaj doświadczenie... 3. Pomyliłem sam produkty i kupiłem nie taki co trzeba - nie ma problemu zamienili na inny dobry plus na drugi dzień zwrot w różnicy jest już na moim koncie. 4. Pomoc przy wymianie uszkodzonej części - w zasadzie online i non stop 5. itp itd... A szczególnie brawa dla p. Anny Pająk - osoba prowadząca mnie jako klienta - fachowość i świetna obsługa. Słowem świetny sklep:) Polecam

0591kamil

witam super sklep bardzo dobry kontakt zamowiony towar ( grzejnik) mialem po 2 dniach. polecam niezdecydowanym, wiem cos o tym

mmalinowski80

Wzorowa obsługa klienta (p.Alina Stoch). Szybkie odpowiedzi na maile. Wyrozumiałość dla niezdecydowanego i trudnego klienta. Odbiór osobisty z magazynu w Łodzi bez najmniejszych problemów.Bardzo miła obsługa. Ogólna ocena bardzo pozytywna.

zkowalski

Świetny, naprawdę świetny sklep.Po pierwsze - naprawdę tańszej armatury łązienkowej nie znalazłem nigdzie indziej w sieci i w nomralnych sklepach. I czasami to było naprawdę sporo taniej.Po drugie - znakomity kontakt i obsługa przez telefon (w pewnym momencie wystarczyło zamówić na telefon, bez maila).Po trzecie - szybka realizacja, choć tutaj akurat to nic nadzwyczajnego.Po czwarte - oferta - wydaje mi się - chyba nieco szersza niż w innych sklepach. Po prostu można zamówić chyba wszystko każdej marki.Naprawdę bardzo, bardzo dobry sklep.

solo

szybko, konkretnie i bez problemów. Profesjonalna miła obsługa. Naprawde watro

m_ichael1983

Profesjonalizm, dobre ceny polecam

edemus

Super sklep - godny polecenia pod każdym względem. Miła, szybka obsługa, szybki kontakt. Ceny na prawdę niskie, duży wybór. Bardzo szybkie odpowiedzi na maile. Pozytyw w 100 .

flagowym

Świetny sklep, jak najbardziej godny polecenia. Idealne miejsce na zakup wyposażenia do łazienki. Polecam wszystkim

karolinazurt

Swietny sklep, przemiła obsługa. Dużo zrozumienia i błyskawiczne odpowiedzi na maile. Niskie ceny, duży wybór. Będę dalej robić w nim zakupy. Polecam

marta.bujakowska

Super sklep. Polecam. Bardzo elastyczne podejście do cen i warunków transportu. Super kontakt. Widać, że pracownikom zależy.

hurapesymista

SanitBUY to najlepszy sklep internetowy. Ceny najnizsze, obsluga fachowa, bardzo mila, kontakt rzeczowy, dostawa szybka, towar dobrze zapakowany, nieuszkodzony. Duzy wybor towarow, sprowadza takze to, czego nie ma na liscie, duza cierpliwosc dla wymagajacych klientow. GORACO POLECAM

pablos17

Jesli ktoś chce załatwić temat rzetelnie i w moim przypadku dodatkow szybko i przyjemnie to polecam zdecydowanie ten sklep. Bardzo szybkie odpowiedzi na mejla i bardzo wyczerpujące. Pozdrawiam i życzę wszystkich tak udanych zakupów jak moje

wojtja

bardzo miła i sprawna obsługa, szybka dostawa. polecam.

ewa.nowicka3

polecam duży wybór ,świetny kontakt, wszystko na czas.

bijekoer

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, doradzteo, cierpliwość do wymagających klientów Polecam

cxvssa

błyskawiczna i precyzyjna obsługa.dobre ceny na dobry sprzęt.polecam wszystkim

rs

Sklep godny polecenia,niskie ceny,duży asortyment i co najważniejsze profesjonalne podejście do klienta. POLECAM

denwer84

Szybka i miła obsługa, pełny profesjonalizm, gorąco polecm.

w.malecki

OK jesteśmy zadowoleni można kupić wszystko co potrzebne z całego świata miła i profesjonalna obsługa

sylwester001

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Konkurencyjne ceny, szeroki asortyment. Gorąco polecam

anna_szczepanska1

Nieziemski plus dla firmy,kupiłam kilka rzeczy jestem zadowolona bardzo, profesjonalna obsługa, polecam wszystkim

ellle12

Zamówienie było sprawnie obsługiwane. Powinien być szybszy kontakt dotyczący gotowości towaru do wysyłki, bo mi tylko tego zabrakło. Fachowa i rzetelna obsługa. Polecam. Zadowolony klient :)

klonio

Zakupiłem wannę miskę WC oraz deskę WC. Dostawa rozłożona na części, ale mimo problemów z transportem nie z winy firmy, jak najbardziej polecam zakupy w Sanitbuy.

mkuraq

Zamówienie realizowane bardzo sprawnie, bardzo łatwy kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy. Na zamówione produkty nie musiałem czekać dłużej niż w tradycyjnych sklepach a ceny zawsze były konkurencyjne. Pozdrawiam Serdecznie Bardzo zadowolony klient :)

mirek.kobus

Swietna obsluga, duzy asortyment, ogromna znajomosc rynku i produktow (szczegolnie pani Dorota), znakomita pomoc w aranzacji lazienki. Polecam goraco

rcatherine

bardzo polecam zakupy w tym sklepie Kupiłam baterie i to jeszcze nie wszystko. Bardzo miły kontakt,szybka dostawa, dobre ceny

marzenatomczak

Bardzo polecam. Kupiłam umywalkę, grzejnik, baterie i galanterię, wszystko z wyższej półki. Wszystkie produkty spełniały moje oczekiwania a obsługa była fachowa (co nie jest oczywiste) i życzliwa. Wracam i będę wracać oraz polecam znajomym

dwrona25

dobre ceny, profesjonalna obsługa, dostawa na czas...polecam

tomek25

Jestem bardzo zadowolona z usług tej Sanitbuy. Rzetelna informacja i szybki kontakt, polecam

mariaengel

Ogromny pozytyw za: szeroką gamę oferowanych produktów, pomoc w podejmowaniu decyzji o wyborze tego najbardziej odpowiedniego oraz za rewelacyjny kontakt.

rgostynska

W pełni profesjonalna firma, godne podziwu podejście do klienta, bardzo dobry kontakt, zainteresowanie ze strony pracowników, doradztwo przy zakupie, ogólnie same pozytywy polecam wszystkim

mluczak

POLECAM sklep Santbuy Szybka reakcja na zapytanie o produkty, stały kontakt, szybka realizacja zamówienia, towar dobrze zapakowany.

pat.b-m

Strona